Vibrationsdæmpere til din produktion

Hos Bøgeris Transportbånd A/S har vi et stort udvalg af vibrationsdæmpere til ethvert behov, og vi bestræber os altid på at finde lige præcis den eller dem, der passer bedst til dig og din produktion. Vi står klar til at servicere kunder på Fyn, Sjælland og over resten af Danmark.

Vi forhandler et stort udvalg af vibrationsdæmpere

Nedenfor kan du se et udvalg af de vibrationsdæmpere, vi har til rådighed. Vi forhandler både standard vibrationsdæmpere samt diverse andre vibrationsdæmpere, og det giver os mulighed for at finde frem til lige netop den løsning, der matcher dine krav og behov.

Kontakt os og hør mere eller få kompetent rådgivning

Du er altid velkommen til at kontakte os ved tvivlsspørgsmål vedrørende vibrationsdæmpere, eller hvis du har brug for vores rådgivning i forhold til, hvilken løsning du bør vælge. Så vil du blive guidet til lige præcis den eller dem, der passer bedst til dine behov og din produktion.

Vores mål er ikke at være billigst. Vores mål er at sikre, at vores kunder får den rette løsning ud fra lige netop deres specifikke behov, og det gælder både nu og i fremtiden. Vi står derfor klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i din virksomhed, din produktion og dine behov.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 57 67 00 19, hvis du har brug for en af vores vibrationsdæmpere, eller hvis du har nogle spørgsmål, men alternativt kan du også altid skrive til os via vores e-mail salg@boegeris.dk. Så kan du forvente, at vi vender tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BØGERIS TRANSPORTBÅND A/S 

Kragelundsvej 8, 4180 Sorø

maps Klik her for rutevejledning

CVR: 29933081

Åbningstider

Døgnvagt: 00.00 - 23:59

Kontor man-tors. 06:00 - 15:00 - fredag 06:00 - 12:00

Mails besvares inden for 1-2 arbejdsdage.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.