Vi tilbyder Siemens-båndvægte til kunder i hele Danmark

Ønsker du at kende vægten på færdigt materiale i produktionen, eller søger du et system til verificeret dosering af de enkelte materialer til færdigt produkt? Så står vi hos Bøgeris Transportbånd A/S til rådighed. Uanset om du befinder dig på Fyn, Sjælland eller et andet sted i Danmark, står vi klar til at servicere dig.

Vi kan tilbyde Siemens-båndvægte både som tilvalg til båndtransportører og transportanlæg fra egen produktion. Sammen med Siemens’ egne teknikere tilbyder vi også implementering af båndvægte på eksisterende transportanlæg.

Kunne du tænke dig at vide mere om de båndvægte, vi forhandler? Så læs med her.

Derfor er båndvægte fra Siemens et oplagt valg

Hvad enten det gælder råstofudvinding, korn- & foderstoffer eller fødevareproduktion, så kan løsningen for check- og bulkvejning findes hos båndvægte fra Siemens.

Siemens-båndvægte er patentgodkendte og besidder en enestående vejecelleteknologi til nøjagtig måling af flowhastighed, totalvægt, båndbelastning og hastighed på transportbånd. Båndvægtende er ligeledes kompakte og velegnede til både tunge og lette belastninger og meget krævende opgaver.

Modellerne omfatter enheder med lav, middel og stor kapacitet med forskellige båndbredder, indbygningsmål og konstruktionsmaterialer.

Fordelen ved båndvægte fra Siemens er, at du får et åbent system som er kompatibelt med andre fabrikater styringer, uden brug af konverteringsenheder mv. – Eneste service og vedligehold er en kalibrering!

Brochure og tekniske specifikationer hentes direkte på Siemens hjemmeside grundet løbende opdateringer. Se dette link: Siemens 

Kontakt os og hør mere!

Kunne du tænke dig at vide mere om vores båndvægte fra Siemens, er du velkommen til at kontakte os.

​Du kan få fat i os via telefon på 57 67 00 19 eller via e-mail på salg@boegeris.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BØGERIS TRANSPORTBÅND A/S 

Kragelundsvej 8, 4180 Sorø

maps Klik her for rutevejledning

CVR: 29933081

Åbningstider

Døgnvagt: 00.00 - 23:59

Kontor man-tors. 06:00 - 15:00 - fredag 06:00 - 12:00

Mails besvares inden for 1-2 arbejdsdage.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.