​Hold din produktion i gang – dag og nat

Hos Bøgeris Transportbånd A/S er vi eksperter i transportbånd, transmissioner, tromlemotorer og transportører. Siden 1983 har vi hjulpet industrien med at flytte varer fra A til B. I bogstaveligste forstand.

Din stærke servicepartner

Jo mere du producerer, jo bedre er virksomhedens forudsætninger for at opnå en tilfredsstillende indtjening – og omvendt. Står transportbånd og transportører stille, fx på grund af en defekt motor eller transportbånd, har det ofte rigtig store økonomiske konsekvenser – og dine medarbejdere skal jo fortsat have løn.

Bruger du os som din stærke servicepartner, sørger vi for at servicere og vedligeholde din transportløsning – både hos dig og på vores moderne værksted, hvor vi reparerer og udskifter dele efter behov.​

Vi går ikke på kompromis for prisens skyld

For os er det ikke et mål at være billigst. Vi rådgiver dig altid ud fra den bedste løsning – både nu og i fremtiden. De anbefalinger, du får, er alt andet end samlebåndsarbejde – men tager udgangspunkt i din produktion, organisation og forretning.

Det korte af det lange…

Ring til Bøgeris Transportbånd A/S, uanset hvor tandhjulet ligger begravet. Vi har den ekspertise, de kompetencer og komponenter du har brug for, samt et landsdækkende netværk af dygtige underleverandører, du kan trække på.

Vi er godkendt til at varetage dine opgaver​

Klik på vores certifikater og få mere info.​

Døgnvagt

"Vi er der, når kunderne har brug for det."

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BØGERIS TRANSPORTBÅND A/S 

Kragelundsvej 8, 4180 Sorø

maps Klik her for rutevejledning

CVR: 29933081

Åbningstider

Døgnvagt: 00.00 - 23:59

Kontor man-tors. 06:00 - 15:00 - fredag 06:00 - 12:00

Mails besvares inden for 1-2 arbejdsdage.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.