​Brugt transportbånd og reservedel til transportbånd til salg

Leder du efter et brugt transportbånd eller en reservedel?

Leder du efter en reservedel til transportbånd eller et brugt transportbånd? Så er du kommet til det rette sted. Hos Bøgeris Transportbånd A/S har vi bl.a. specialiseret os inden for salg, montering og service af transportbånd, som vi tilbyder til en række forskellige typer industrivirksomheder på Sjælland, Fyn og i hele resten af Danmark.

Vi har over 30 års erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring, idet vi siden 1983 har hjulpet danske industrivirksomheder med at flytte tusindvis af varer og produkter fra A til B, og vi hjælper naturligvis også gerne din industrivirksomhed.

Se vores udvalg af brugte transportbånd og reservedele

Hvis du er på udkig efter et brugt transportbånd eller en brugt reservedel til transportbånd, så kan du her på denne side løbende holde dig opdateret omkring vores sortiment.

Lige nu har vi ikke nogen brugte transportører tilgængelige. Vi har dog et udvalg af brugt transportbånd af flere varianter, som især er yderst efterspurgt i grusgrave. Det er dog også særligt velegnet til anvendelse som:

  • Faldunderlag
  • Grisemåtter
  • Stænkklapper
  • Skridsikring

Anvendelsesmulighederne er afhængigt af de individuelle behov.

Har du et særligt ønske? Kontakt os endelig

Hvis du har et særligt ønske om et brugt transportbånd, en reservedel til transportbånd, brugt udstyr, gummi belægning eller båndskrabere, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os ved at give os et ring.

Vi får løbende elementer ind, som sagtens kan bruges igen, og vi kan derfor kontakte dig, når vi får noget på lager igen, som lever op til dine ønsker og behov. Med mere end 30 års erfaring inden for vores fag kan vi desuden også hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning for lige netop dig og din industrivirksomhed.

Vi er godkendt til at varetage dine opgaver​

Klik på vores certifikater og få mere info.​

Døgnvagt

"Vi er der, når kunderne har brug for det."

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BØGERIS TRANSPORTBÅND A/S 

Kragelundsvej 8, 4180 Sorø

maps Klik her for rutevejledning

CVR: 29933081

Kontakt os

mobil 57 67 00 19

mail_2 salg@boegeris.dk

fb32insta-34 linked-in34

Åbningstider

Døgnvagt: 00.00 - 23:59

Kontor man-tors. 06:00 - 15:00 - fredag 06:00 - 12:00

Mails besvares inden for 1-2 arbejdsdage.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.