​Båndskrabere

Salg af båndafskrabere

Hos Bøgeris Transportbånd A/S forhandler vi disse typer af båndskrabere:

- Båndskrabere fra Vendig, Flexco og Stricker 

Vi tilbyder salg til kunder fra både Sjælland, Fyn og resten af Danmark.


​Kontakt os for vejledning eller yderligere information

Har du brug for mere vejledning om, hvilken båndafskraber der passer bedst til dig;  kontakt os og hør mere.

Eksempler på båndskrabere, som vi forhandler:

Stricker Manuflex S
​Stricker Manuflex S er en alsidig båndskraber designet til at sikre effektiv rengøring af transportbånd. Dens specielle form koncentrerer skrabning i midten af båndet og kan håndtere uregelmæssige overflader takket være de laterale stødabsorberende elementer. Den er udstyret med materialafvisende polyurethanskærme og slidstærke indsatser af metal for lang levetid. Den er nem at montere, tilpasselig til forskellige båndbredder (400-1600 mm), og vedligeholdelsesvenlig med udskiftelige skrabelister.

Flexco Model H

Flexco Model H, også kendt som H-Type® med V-Tips, er en effektiv båndskraber designet til materialehåndtering i applikationer som kul, jernmalm, bauxit og hård klippe. Den er kendt for sin holdbarhed i tunge applikationer. Specifikationerne inkluderer en maksimal båndhastighed på 1000 fpm (5 m/s), et temperaturinterval fra -30°F til 180°F (-35°C til 82°C), og skrabeblade lavet af langtidsholdbart tungstenkarbid. Den passer til båndbredder fra 18" til 72" (450 til 1800 mm).

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BØGERIS TRANSPORTBÅND A/S 

Kragelundsvej 8, 4180 Sorø

maps Klik her for rutevejledning

CVR: 29933081

Åbningstider

Døgnvagt: 00.00 - 23:59

Kontor man-tors. 06:00 - 15:00 - fredag 06:00 - 12:00

Mails besvares inden for 1-2 arbejdsdage.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.