Bøgeris Transportbånd A/S

 • Referencer

Leaf Danmark

Jeg har som Teknisk Indkøber på Malaco (Leaf Danmark), benyttet mig af Bøgeris Transportbånd A/S til vi blev lukket i 2012.

Som indkøber var det min pligt at handle kvalitet og god service til en fair pris, det fik vi hos Bøgeris.

De er klar på telefonen alle døgnets timer med professionel rådgivning, og Bøgeris hjalp os med at optimere vores produktionslinjer, så vi opnåede færre driftstop samt længere udskiftningsinterval på vores bånd.

Ib Lundegaard
Technical Purchaser

Saint Gobain Weber

Bøgeris Transportbånd A/S har siden 2009, stået for reparationer og vedligehold, af transportbånd og kopelevatorer hos Weber.

De har, uden undtagelse, altid ydet en god og hurtig service.

Endvidere trækker vi ofte på deres ekspertise og erfaring. Ikke kun på transportører og kopelevatorer, men også på områder såsom, transportsnegle, støvtætninger, speciale tromler/ruller, Polyurethan belægninger mm.

Bøgeris er garant for seriøs dialog, men altid i en afslappet atmosfære.

Claus Bech Jensen 
Service Engineer

NBC Distribution & Service

Vi har siden 2008 benyttet Bøgeris Transportbånd A/S som leverandør af tandremme og rundremme, samt som montør af bånd til conveyor.

Vi har altid oplevet stor villighed og fleksibilitet, og Bøgeris har været en god sparringspartner til at optimere de valgte og eksisterende produktløsninger. Det har på sigt betydet færre reparationer og nedbrud, hvilket bemærkes i produktionen.

Vi oplever at vores samarbejde med Bøgeris er værdiskabende og at deres kundepleje er helt i top.

Peter G. Nielsen
Teknisk ansvarlig

EB Teknik Borup A/S

Kvalitet og levering til tiden er nogle af grundstenene for en moderne virksomhed og Bøgeris har fuld forståelse for nødvendigheden af at leveringsterminer bliver overholdt samt kvaliteten er i top.

Det betyder for vores firma, at vi kan love vores kunder en leveringsdato og samtidig stå inde for kvaliteten af vores produkter.

Vi har stor tillid til vores samarbejde og har i ved flere projekter brugt hinandens kompetencer. Vi ser frem til et fortsat tæt og konstruktivt samarbejde.

David Frederiksen 
Managing Director

De Forenede Dampvaskerier A/S

Vi hos De Forenede Dampevaskerier St. Heddinge har benyttet Bøgeris Transportbånd A/S, som leverandør af forskellige typer transportbånd og har været utroligt tilfredse med forløbet.

Der har aldrig været tvivl omkring levering og pris, alt er forløbet som aftalt. Deres teknikere og sælgere er venlige, imødekommende og ikke mindst kompetente.

Vi kan kun anbefale Bøgeris Transportbånd A/S, som en god, solid samarbejdspartner.

Rasmus Skjold Pedersen 
Teknisk afdeling

Instagram

 • Opdatering - Coronavirus / covid-19

Vi arbejder som normalt hos Bøgeris Transportbånd men har dog taget vores forbehold iht. udsendte pressemeddelelse fra Statsministeren. 
Vi opfordrer til, at udvise yderligere hensyn over for fysisk kontakt, nys og hoste. Swipe for information og hensyn bevist adfærd i den kommende periode.
Alle vores medarbejdere er informeret om de udvidede hygiejneforbehold og retningslinjer for forebyggelse af smitte.

Vi holder os selvfølgelig opdateret mht. nye tiltag og handler ud fra udsendte anbefalinger fra myndighederne.
 • ☎️ Ring til os 24 timer i døgnet for tilbud og god service! ☎️
 • Så har Bøgeris installeret endnu en båndvægt hos en tilfreds kunde! - Boegeris have once again installed a bandweight at a satisfied customer!
 • 🌅
 • Vi ønsker ALLE en rigtig glædelig jul og et rigtig godt nytår, med håbet om at den bliver nydt sammen med dem i holder af. Pas godt på jer selv og hinanden. De bedste julehilsner fra Bøgeris Transportbånd A/S
 • Her hos Bøgeris mener vi at det er rart at se at der bliver samlet ind til den frygtelige sygdom, som desværre rammer så mange.. INGEN skal stå alene med kræft.

Vi støtter op om det gode formål med hele 10.000kr.! - Bøgeris Transportbånd A/S
 • Bøgeris Transportbånd a/s 
Kompetence & Service siden 1983 🙌🏼 @boegeris_transportbaand
 • Super GT - Finaleløbet
@mikkel_c_dk kører ikke denne afdeling!! - men sammen med Mikkel er vi i dag gæster hos Nicki Kristensen - Kristensen Motorsport
#supergt2019 #sorøkurer #bøgeristransportbånd #kristensenmotorsport
 • Så fik 2 af vores dygtige montører svejset Flex-Lag Weld-on Ceramic fast på denne træk-tromle! 
Flex-Lag Weld-on Ceramic er en fantastisk løsning hvor tromlen er svær at tage ud, og udover det så slipper du også for ventetid! Tromlen er nemlig klar til brug med det samme efter vores montører har gjort deres arbejde færdigt 😉
 • Så blev det slebet lidt gummi ✌🏼 #conveyer #bøgeris #boegeris #Transportbånd #transportbaand
Luk menu