Bøgeris Transportbånd A/S

 • Referencer

Leaf Danmark

Jeg har som Teknisk Indkøber på Malaco (Leaf Danmark), benyttet mig af Bøgeris Transportbånd A/S til vi blev lukket i 2012.

Som indkøber var det min pligt at handle kvalitet og god service til en fair pris, det fik vi hos Bøgeris.

De er klar på telefonen alle døgnets timer med professionel rådgivning, og Bøgeris hjalp os med at optimere vores produktionslinjer, så vi opnåede færre driftstop samt længere udskiftningsinterval på vores bånd.

Ib Lundegaard
Technical Purchaser

Saint Gobain Weber

Bøgeris Transportbånd A/S har siden 2009, stået for reparationer og vedligehold, af transportbånd og kopelevatorer hos Weber.

De har, uden undtagelse, altid ydet en god og hurtig service.

Endvidere trækker vi ofte på deres ekspertise og erfaring. Ikke kun på transportører og kopelevatorer, men også på områder såsom, transportsnegle, støvtætninger, speciale tromler/ruller, Polyurethan belægninger mm.

Bøgeris er garant for seriøs dialog, men altid i en afslappet atmosfære.

Claus Bech Jensen 
Service Engineer

NBC Distribution & Service

Vi har siden 2008 benyttet Bøgeris Transportbånd A/S som leverandør af tandremme og rundremme, samt som montør af bånd til conveyor.

Vi har altid oplevet stor villighed og fleksibilitet, og Bøgeris har været en god sparringspartner til at optimere de valgte og eksisterende produktløsninger. Det har på sigt betydet færre reparationer og nedbrud, hvilket bemærkes i produktionen.

Vi oplever at vores samarbejde med Bøgeris er værdiskabende og at deres kundepleje er helt i top.

Peter G. Nielsen
Teknisk ansvarlig

EB Teknik Borup A/S

Kvalitet og levering til tiden er nogle af grundstenene for en moderne virksomhed og Bøgeris har fuld forståelse for nødvendigheden af at leveringsterminer bliver overholdt samt kvaliteten er i top.

Det betyder for vores firma, at vi kan love vores kunder en leveringsdato og samtidig stå inde for kvaliteten af vores produkter.

Vi har stor tillid til vores samarbejde og har i ved flere projekter brugt hinandens kompetencer. Vi ser frem til et fortsat tæt og konstruktivt samarbejde.

David Frederiksen 
Managing Director

De Forenede Dampvaskerier A/S

Vi hos De Forenede Dampevaskerier St. Heddinge har benyttet Bøgeris Transportbånd A/S, som leverandør af forskellige typer transportbånd og har været utroligt tilfredse med forløbet.

Der har aldrig været tvivl omkring levering og pris, alt er forløbet som aftalt. Deres teknikere og sælgere er venlige, imødekommende og ikke mindst kompetente.

Vi kan kun anbefale Bøgeris Transportbånd A/S, som en god, solid samarbejdspartner.

Rasmus Skjold Pedersen 
Teknisk afdeling

Instagram

 • Super GT - Finaleløbet
@mikkel_c_dk kører ikke denne afdeling!! - men sammen med Mikkel er vi i dag gæster hos Nicki Kristensen - Kristensen Motorsport
#supergt2019 #sorøkurer #bøgeristransportbånd #kristensenmotorsport
 • Så fik 2 af vores dygtige montører svejset Flex-Lag Weld-on Ceramic fast på denne træk-tromle! 
Flex-Lag Weld-on Ceramic er en fantastisk løsning hvor tromlen er svær at tage ud, og udover det så slipper du også for ventetid! Tromlen er nemlig klar til brug med det samme efter vores montører har gjort deres arbejde færdigt 😉
 • Så blev det slebet lidt gummi ✌🏼 #conveyer #bøgeris #boegeris #Transportbånd #transportbaand
 • Så er der kommet bånd hjem! 🙌🏼
 • Så kom Tysker Tove lige forbi en dag på jobbet!
Hendes køretøj var løbet tør for strøm desværre.. det viste sig at være en sikring som var gået😉 
Og efter 2 timer fik vi hende afsted igen!....eller... ja hun nåede så kun 100 meter ned af vejen før den gik død igen😂🤦🏼‍♂️ Så vi måtte ringe efter autohjælp... en halv dag senere, så kom der en vogn og hentede tysker tove og hendes cykel🙌🏼 Det skal lige siges at hun kom hele vejen fra NordKap af og havde kørt 12.000km alene🤯😨 Så der er jo ikke noget at sige til at den stakkels cykel ikke kunne mere🤷🏼‍♂️
 • 💪🏼😎
 • Beautiful done by the hard-working ‘Bøgeris-Team’ ! 💪🏼 #Transporter #Transmissions #drummotors #conveyorbelt
 • i 1983 Startede Hans-Christian 'Bøgeris Transportbånd' op på en gård i Vetterslev. Han havde lånt 140.000 Kroner af sin Mor & Far, de var kun 2 personer, der kom ikke specielt mange kunder til virksomheden i starten.. Men Hans-Christian stod fast ved sin drøm. 
36 år senere og han er nu Direktør for 15 ansatte som han kalder for det bedste team i branchen. " Vi går stærkt ind for et godt kollegaskab. " siger Hans-Christian. 
Der kommer nye ordrer og kunder hver eneste dag, og hans team står klar til betjening 24/7.
Hans-Christian og hans 'Bøgeris-Team' er et levende bevis på at man skal stå fast ved sine drømme og at man skal tro på sig selv! - Bøgeris Transportbånd a/s "En stærk servicepartner" (Er du interesseret i et godt tilbud? Ring til os på: 57670019)
- Vi sidder klar til dig 24/7
 • Hos Bøgeris Transportbånd A/S er vi eksperter i transportbånd, transmissioner, tromlemotorer og transportører. Siden 1983 har vi hjulpet industrien med at flytte varer fra A til B. I bogstaveligste forstand.
 • We rock! #bøgeristransportbånd #rocks #welder #working #workisfun #conveyorbelt #idlers #funwork #workingtools #like4like #follow4follow #instagood #instafollow
Luk menu