Referencer

Leaf Danmark

Jeg har som Teknisk Indkøber på Malaco (Leaf Danmark), benyttet mig af Bøgeris Transportbånd A/S til vi blev lukket i 2012.

Som indkøber var det min pligt at handle kvalitet og god service til en fair pris, det fik vi hos Bøgeris.

De er klar på telefonen alle døgnets timer med professionel rådgivning, og Bøgeris hjalp os med at optimere vores produktionslinjer, så vi opnåede færre driftstop samt længere udskiftningsinterval på vores bånd.

Ib Lundegaard
Technical Purchaser

Saint Gobain Weber

Bøgeris Transportbånd A/S har siden 2009, stået for reparationer og vedligehold, af transportbånd og kopelevatorer hos Weber.

De har, uden undtagelse, altid ydet en god og hurtig service.

Endvidere trækker vi ofte på deres ekspertise og erfaring. Ikke kun på transportører og kopelevatorer, men også på områder såsom, transportsnegle, støvtætninger, speciale tromler/ruller, Polyurethan belægninger mm.

Bøgeris er garant for seriøs dialog, men altid i en afslappet atmosfære.

Claus Bech Jensen
Service Engineer

NBC Distribution & Service

Vi har siden 2008 benyttet Bøgeris Transportbånd A/S som leverandør af tandremme og rundremme, samt som montør af bånd til conveyor.

Vi har altid oplevet stor villighed og fleksibilitet, og Bøgeris har været en god sparringspartner til at optimere de valgte og eksisterende produktløsninger. Det har på sigt betydet færre reparationer og nedbrud, hvilket bemærkes i produktionen.

Vi oplever at vores samarbejde med Bøgeris er værdiskabende og at deres kundepleje er helt i top.

Peter G. Nielsen
Teknisk ansvarlig

EB Teknik Borup A/S

Kvalitet og levering til tiden er nogle af grundstenene for en moderne virksomhed og Bøgeris har fuld forståelse for nødvendigheden af at leveringsterminer bliver overholdt samt kvaliteten er i top.

Det betyder for vores firma, at vi kan love vores kunder en leveringsdato og samtidig stå inde for kvaliteten af vores produkter.

Vi har stor tillid til vores samarbejde og har i ved flere projekter brugt hinandens kompetencer. Vi ser frem til et fortsat tæt og konstruktivt samarbejde.

David Frederiksen
Managing Director

De Forenede Dampvaskerier A/S

Vi hos De Forenede Dampevaskerier St. Heddinge har benyttet Bøgeris Transportbånd A/S, som leverandør af forskellige typer transportbånd og har været utroligt tilfredse med forløbet.

Der har aldrig været tvivl omkring levering og pris, alt er forløbet som aftalt. Deres teknikere og sælgere er venlige, imødekommende og ikke mindst kompetente.

Vi kan kun anbefale Bøgeris Transportbånd A/S, som en god, solid samarbejdspartner.

Rasmus Skjold Pedersen
Teknisk afdeling

Kontakt os i dag

Vi er altid klar på tlf. 57 67 00 19

”Klokken er 2.36, og vi er i bilen om 10 minutter”

Skulle en af dine transportører havarere, er det bare at ringe. Også selvom det er midt om natten. Vi er hurtigt fremme – med viden, indsigt og reservedele.

For vi ved, at hvert eneste minut har værdi for din forretning. Før vi kører igen, har vi enten løst problemet eller fundet en operationel og forsvarlig nødløsning.

Vi sørger for kompetent service 24 timer i døgnet.

Kontakt os